ACCOUNT MANAGER

Noord-Midden Nederland

 

JOB OPPORTUNITY | SP Tools Europe zoekt een account manager voor Noord-Nederland (32 of 40 uur). De nadruk ligt op het creëren van new business via grossiers in de automotive, agri, industrie en heavy duty. Heb jij commercieel talent, affiniteit met techniek en passie voor gereedschap? Aarzel niet en solliciteer!

 

Over de job

Wij zijn de Europese importeur van het Australische gereedschapsmerk SP Tools. Ook in Nederland groeien we sterk. De komende jaren willen we in nog meer branches een groter marktaandeel veroveren. Onze nieuwe accountmanager is een belangrijke schakel in deze groei. Koude acquisitie vormt een belangrijk onderdeel van je job. Daarom is het essentieel dat jij makkelijk bij nieuwe klanten naar binnen stapt. Om vervolgens met passie en overtuiging de eigenschappen, de uitstraling en het brede assortiment van SP Tools te beschrijven én te demonstreren. Omdat SP Tools uitsluitend levert aan grossiers zijn wij specifiek op zoek naar een enthousiaste verkoper met relevante ervaring in de grossier wereld.

 

Wat vragen we?

· Commercieel talent met meerjarige ervaring in buitendienst/binnendienst

· MBO+ denkniveau

· Gedrevenheid om doelen te halen

· Sterk in opbouwen new business

· Ervaring met onderhouden bestaande relaties

· Affiniteit met techniek en/of kennis van gereedschapsmarkt

 

Wat bieden we?

· Zeer uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie

· Auto, laptop en telefoon van de zaak

· Salaris passend bij je kennis en ervaring

· Kans om mee te groeien in een snelgroeiend bedrijf

· Informele en gedreven organisatie met leuke collega’s

 

Ben jij ons nieuwe teamlid? Stuur je sollicitatie met motivatie & CV naar hrm@sptoolseurope.com t.a.v. Janice Quartermaine.

 

Over SP Tools

Onze slogan is niet voor niets ‘Success is built with SP Tools’. Al sinds 1973 maakt SP Tools met passie, innovatie en kwaliteit het verschil voor techneuten over de hele wereld. Slimme technische details, een compleet assortiment en een sportieve uitstraling zijn typisch SP Tools. SP Tools levert alle soorten gereedschap: handgereedschap, lucht- en accugereedschap, gereedschapskarren, werkbanken en ook speciaal gereedschap voor automotive, industrie, truck & trailer, heavy duty en agri.